Joi, vremea va fi in continuare mult mai calda decat ar fi normal, in cea mai mare parte a tarii.

Cerul va fi mai mult senin in sud si sud-est si variabil in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 22...23 de grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei, pe litoral si in delta, pana la 32 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade.

Joi, bucurestenii vor avea parte de vremea frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima in jur de 13 grade.

Vineri, cerul va fi variabil spre senin si doar in regiunile vestice, nord-vestice si in zona de munte, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari trecatoare si pe arii restranse averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, pe crestele montane, in Banat, Crisana si in Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

Cod Galben de furtuni

ANM a emis joi dup-amiaza o avertizare de cod galben pentru judetele Botosani si Cluj. Textul avertizarii a facut referire la ploi sub forma de aversa, iar cantitatile de apa vor atinge si depasi 25 l/mp, grindina, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.