Cristian Cioaca a spus, marti, la Tribunalul Arges ca stia ca Elodia Ghinescu il inseala si ca si el i-a fost infidel, sustinand ca discutase cu aceasta si convenisera sa divorteze, iar in noaptea cand procurorii sustin ca si-a ucis sotia el a fost plecat la Pitesti, la femeia cu care avea o relatie

Cristian Cioaca a sustinut in fata magistratilor ca in 29 august 2007 a avut singura discutie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorta, iar in noaptea de 29 spre 30 august 2007, cand procurorii sustin ca si-a ucis sotia, el a fost plecat la Pitesti, la o femeie martora in dosar, cu care avea o relatie la acel moment.

"Incepusem o relatie si asa am considerat ca este normal si firesc. Amandoi eram de acord cu divortul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura data cu Elodia despre un eventual divort, asta pentru ca aveam o relatie cu altcineva si Elodia a fost de acord cu asta. Stiam despre ea ca ma insela, dovada sunt e-mail-urile in care ea spune cu cine a fost in Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut impreuna cu acel barbat. Chiar si in vara anului 2007 au fost impreuna in vacanta, fara copii. Niciodata Elodia nu s-a interesat de ceea ce facea copilul in tara, la parintii mei", a declarat Cristian Cioaca, in sala de judecata, transmite MEDIAFAX.

El a mai sustinut ca avocatii familiei Ghinescu nu au probe, ci se bazeaza doar pe presupuneri, iar rechizitoriul este "un scenariu fantezist fabricat".

"Nu am savarsit faptele de care sunt acuzat. Acuzatiile sunt bazate pe niste fapte care nu exista, nu se bazeaza pe probe. Rechizitoriul este un scenariu fantezist, care nu are nicio sustinere in realitate", a mai spus Cristian Cioaca.

Ulterior, politistul a raspuns intrebarilor adrestate de procuror si de avocati cu privire la sucesiunea faptelor petrecute inainte si dupa disparitia Elodiei Ghinescu, iar dupa declaratia acestuia instanta a inceput audierea martorilor din dosar.

Politistul a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Arges, incatusat si sub escorta de la Penitenciarul Colibasi, pentru un nou termen al procesului.

Procesul in care fostul politist Cristian Cioaca a fost trimis in judecata pentru ucidereasotiei sale Elodia Ghinescu a inceput la Tribunalul Arges in 3 martie.

Citeste si:
Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie a trei...
Iohannis a semnat decretele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.