Liceul Teoretic "Dante Aligheri" din Capitala si Scoala generala nr. 195, tot din Bucuresti, aflata in sectorul 3, sunt primele doua unitati de invatamant din tara intr-un clasament alcatuit de Ministerul Educatiei in functie de solicitarile la inscrierea in clasa pregatitoare.

Pe locurile urmatoare ale topului cu 50 de locuri se afla Colegiul "Fratii Buzesti" din Craiova si scolile "George Calinescu" si "Otilia Cazimir", ambele din Iasi.

Clasamentul continua cu Liceul teoretic bilingv "Ita Wegman" din sectorul 2, Liceul "George St. Marincu" din Poiana Mare (judetul Dolj), Scoala generala nr. 49 din sectorul 2, Scoala "Pia Bratianu" din sectorul 1 Bucuresti si Scoala gimnaziala nr. 1 din Moara Vlasiei (Ilfov).

Din Bucuresti, pe lista unitatilor de invatamant cele mai solicitate se mai afla Scoala generala nr. 280 si Liceul "Stefan Odobleja", ambele din sectorul 5, Scoala Centrala din sectorul 2, Scoala Herastrau din sectorul 1, Scoala "Sf. Andrei" din sectorul 6, Scoala "Vasile Alecsandri" din sectorul 1, Scoala "Alexandru Costescu" din sectorul 1, Scoala generala nr. 51 din sectorul 2, Liceul "Alexandru Vlahuta" din sectorul 1, Scoala generala nr. 97 din sectorul 4, Scoala "Elena Vacarescu" din sectorul 1, Liceul "Ion Barbu" din sectorul 5, Scoala generala nr. 190 din sectorul 4 si Scoala generala nr. 193 din sectorul 6.

Intr-un alt top, al celor mai cautate 50 de scoli din Bucuresti, Colegiul german "Goethe" din Capitala ocupa locul 20, iar Scoala nr. 11 "Ion Heliade Radulescu", locul 37.

Pentru etapa a doua a inscrierilor sunt libere 31% din locuri, mai precis 73.292.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.