Afla care va fi starea vremii la inceputul saptamanii.

Luni

Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii aprilie in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil ziua in nordul si nord-estul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade.Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

Marti

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil in vestul si nordul teritoriului si mai mult senin in rest. In timpul noptii, izolat in regiunile vestice sunt posibile ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, cu valori mai scazute pe litoral si in Delta Dunarii, pana la 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade in Dealurile de Vest.Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara in vest, iar in rest nu se va modifica semnificativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.