Afla cum va fi vremea in ascest sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii aprilie, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, mai scazute pe litoral si in Delta Dunarii, pana la 19...21 de grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari seara si noaptea in vestul si nord-vestul tarii, unde izolat vor fi averse si trecator descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in zona inala de munte, in regiunile estice pe parcursul zilei, iar in partea a doua a intervalului in vestul teritoriului.

Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 16 grade, mai scãzute in estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica in scãdere usoarã in cursul zilei apoi va fi in crestere.

Duminica

Vremea se va mentine mult mai calda decat in mod normal in aceastã perioada a anului, cu precadere in regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Pe parcursul zilei vor fi unele innorari, averse si trecator descarcari electrice, pe spatii restranse in nordul tarii si la munte si cu totul izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.Presiunea atmosferica va continua sã creascã .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.