Traficul rutier pe DN 7 C Transfagarasan este blocat, duminica, in zona localitatii argesene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecari de teren.

Potrivit reprezentantilor Centrului Infotrafic, alunecarea de teren a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, insa nu exista masini sau turisti blocati in zona.

"Din cauza unei alunecari de teren, DN 7 C Transfagarasan s-a blocat la kilometrul 61+80 de metri, in zona localitatii argesene Arefu, aproape de barajul Vidraru. Intrucat alunecarea de teren este de proportii, este posibil ca traficul rutier in zona sa ramana intrerupt timp de mai multe ore. Traficul rutier in zona nu este intens, nu sunt masini si oameni blocati din cauza alunecarii de teren", a declarat inspectorul Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic.

La ora transmiterii acestei stiri, drumarii lucreaza pentru indepartarea stancilor cazute pe carosabil si reluarea circulatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.