Fostul deputat PDL Brandusa Novac a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese, fiind acuzata ca in perioada 2006-2009 a incheiat, in calitate de manager al Circului Globus, 11 contracte cu o firma la care era asociat, obtinand astfel peste 750.000 de lei.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a Brandusei Novac, pentru conflict de interese, arata vineri Ministerul Public, intr-un comunicat de presa.

Dosarul va fi judecat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada 2006-2009, la diferite intervale de timp, Cornelia Brandusa Novac, deputat in legislatura 2008-2012, in calitate de director-manager al Circului "Globus" si ordonator tertiar de credite, a incheiat 11 contracte cu o societate comerciala la care avea calitatea de asociat, obtinand astfel, direct sau indirect, pentru sine, foloase materiale de 758.217 de lei.

In mai 2011, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a o cerceta pentru conflict de interese pe Brandusa Novac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.