Guvernul vrea ca pensiile militare recalculate sa fie platite la nivelul anterior doar din 2014.

uvernul a avizat favorabil proiectul legislativ privind plata pensiilor militare recalculate la nivelul din decembrie 2010, dar cu conditia ca legea sa fie aplicata din ianuarie 2014, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Proiectul legislativ a fost depus in luna martie la Parlament de catre mai multi deputati si senatori, printre care Gabriel Oprea, Corneliu Dobritoiu si Radu Stroe.

In forma depusa de Parlament, proiectul prevede ca pensiile militare sau revizuite, ale caror cuantumuri sunt mai mici decat cele cuvenite pentru luna decembrie 2010, sa fie platite totusi in cuantumul cuvenit pentru acea luna.

Actul normativ stabileste ca plata in acest cuantum va fi efectuata incepand cu luna urmatoare celei in care intra in vigoare aceasta lege.

Surse oficiale au declarat insa, marti, agentiei MEDIAFAX ca Guvernul a avizat favorabil acest proiect legislativ, dar cu conditia ca legea sa fie aplicata din ianuarie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.