Politistii au facut, vineri, zece perchezitii in judetul Ilfov, la locuintele unor persoane suspectate ca au furat componente de cale ferata din localitatile Chitila si Mogosoaia, pe care le-au vandut la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea.

In urma perchezitiilor au fost depistati 13 barbati, cu varste intre 25 si 30 de ani, suspectati de furt, urmand sa fie audiati la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov.

Potrivit MEDIAFAX, anchetatorii au stabilit ca cele 13 persoane ar fi furat, in perioada februarie-martie, mai multe obiecte feroase din societati comerciale, precum si din zona cailor ferate, din localitatile Chitila si Mogosoaia, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea.

"Perchezitiile au fost efectuate pentru probarea activitatii infractionale a 13 persoane, suspectate de mai multe furturi din societatii comerciale, din judetele Ilfov si Dambovita, precum si de componente de siguranta a traficului feroviar", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Ilfov.

Politistii au gasit la un centru de colectare a fierului vechi mai multe obiecte feroase, cel mai probabil provenite din furturi.

Perchezitiile au fost facute de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale din Politia Ilfov, Serviciul Actiuni Speciale si Politia Transporturi, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Buftea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.