Astazi a fost lansata campania nationala Premiaza Inovatia, un demers unic de mediatizare, promovare si sprijin acordat inventicii romanesti.

Pentru prima data, o companie privata ale carei origini si dezvoltari se bazeaza in totalitate pe inovatie si inventii - 3M Romania, se implica in efortul de sustinere si promovare a inventatorilor romani.

”Premiaza Inovatia” incepe prin lansarea unei “wikinnovation”: o enciclopedie online de prezentare, promovare si studiere a celor mai importanti inventatori romani contemporani. De altfel, acest portal enciclopedic va fi platforma principala de comunicare in campania noastra. Utilizatorii vor putea sa “scrie istorie” in timp real, votandu-i pe inventatori, scriindu-le mesaje, studiindu-le munca. (adresa www.premiileinovatiei.ro)

In noiembrie 2013 se va organiza evenimentul “Premiile Inovatiei Romanesti”, o gala de exceptie la care vor participa toti cei care cred in acest proiect, de la inventatorii insisi, pana la autoritati, oameni de afaceri, reprezentanti ai presei, profesori si studenti.

Pana la aceasta gala, vor exista cateva evenimente locale desfasurate in universitati prestigioase din Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov si Bucuresti, alese pentru istoria si traditia lor in cercetare.

“Premiaza Inovatia” este o campanie cu profunde semnificatii morale si sociale, intr-o Romanie care se lupta necontenit sa-si gaseasca drumul, independent de constrangeri si context istoric. Respectand munca acestor oameni minunati si plecandu-ne in fata uimitoarelor lor rezultate, va multumim ca ne veti fi alaturi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.