O fata in varsta de 15 ani din SUA a fost muscata, marti, de o leoaica de la Gradina Zoologica din Radauti

Adolescenta a intrat intr-un perimetru interzis, iar dupa incident a primit ingrijiri medicale la Spitalul Radauti, de unde a fost transferata la Spitalul Judetean, transmite corespondentul MEDIAFAX

Responsabilul Gradinii Zoologice din Radauti, Angela Olenici, a declarat ca adolescenta a venit in vizita, impreuna cu rude ale sale si cu alti patru copii si a intrat intr-un loc interzis, unde a incercat sa se joace cu leoaica. Fata si-a bagat piciorul intre gratiile custii, iar leoaica i-a cuprins cu labele din fata piciorul si a muscat-o de glezna.

Olenici a mentionat ca un angajat care se afla la 20-30 de metri distanta de zona respectiva a ajutat-o pe fetita si a tras-o de langa cusca, fiind apoi anuntata ambulanta.

"Fetita nu avea ce cauta in zona respectiva. Leoaica avea mancare, ce era pe trapa. Probabil, fetita a vrut doar sa se joace, dar nu avea voie in zona respectiva", a mai spus Olenici, care a subliniat ca exista gratii de protectie, de care fata nu a tinut cont.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.