Social 8 Aprilie 2013 09:40
Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la trecerea peste calea ferata de langa localitatea aradeana Mocrea, iar in urma impactului locomotiva a deraiat, traficul feroviar fiind blocat intre Arad si Brad.

Accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Mercedes nu a oprit la trecerea peste calea ferata de pe drumul judetean 792, de langa localitatea Mocrea, si a fost lovit in plin de un tren de persoane care circula dinspre Brad spre Arad, potrivit Inspectoratului Politiei Judetene Arad.

Potrivit MEDIAFAX, in urma impactului, soferul masinii si pasagerul din dreapta au decedat, autoturismul fiind tarat aproximativ 200 de metri pe sine, iar locomotiva a deraiat.

"Un barbat de 30 de ani, din localitatea Ghioroc, in timp ce a condus un autoturism pe DJ 792, a ajuns la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere, nu a oprit si nu a acordat prioritate trenului personal care circula pe ruta Brad-Arad. In urma impactului a murit atat soferul, cat si pasagerul din dreapta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Ovidiu Liber.

Cele doua persoane din masina, in varsta de 27 de ani si, respectiv, 32 de ani, mergeau la o piata din zona pentru a vinde pomi fructiferi, pe care-i aveau intr-o remorca atasata autoturismului.

Pasagerii din tren nu au patit nimic, insa din cauza blocarii caii ferate au fost nevoiti sa plece spre Arad sau localitatile din zona cu masini de ocazie.

Traficul feroviar intre Arad si Brad este blocat, la locul accidentului fiind asteptata o macara care sa repuna pe sine locomotiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.