Noua din cele peste 30 de persoane duse, vineri, la audieri, in urma perchezitiilor fãcute in cazul eliberarilor de retete false au fost retinute, dupa 12 ore de audieri, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul farmaceutic.

Potrivit sefului BCCOA Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, procurorii DIICOT au emis, in noaptea de sambata spre duminica, mandate de retinere pe numele a noua dintre cele 35 de persoane duse, vineri, la audieri, la sediul DIICOT Serviciul Teritorial Hunedoara, transmite corespodentul MEDIAFAX.

"Noua persoane au fost retinute pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul farmaceutic. In cursul zilei de sambata, cei noua vor fi prezentati judecatorilor Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventiva sub aceleasi invinuiri", a mai declarat Berbeceanu.

Peste 30 de persoane - medici, farmacisti, asistenti de farmacie si distribuitori de produse farmaceutice - au fost duse, vineri, la audieri, in urma perchezitiilor care au avut in cazul eliberarilor de retete false., in fata anchetatorilor fiind prezentat si liderul PC Hunedoara, Tatiana Fagadar, care este si consilier local si face parte din conducerea judeteana a unui lant de farmacii. Ea a declarat la intrarea in sediul DIICOT Hunedoara ca nu se considera vinovata, la sediul DIICOT fiind adus si sotul acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.