Iubitorii sporturilor de iarna pot schia in conditii excelente pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde, in urma ninsorilor din ultimele zile, stratul de zapada ajunge pana la un metru si jumatate.

Sute de turisti sunt asteptati in acest week-end pe partiile din Sinaia, unde stratul de zapada depaseste un metru.

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Sinaia, Madalina Rosu, conditiile pentru practicarea sporturilor de iarna sunt excelente pe partiile din Valea Dorului si Valea Soarelui, situate la 2000 de metri altitudine in Masivul Bucegi, scrie MEDIAFAX.

Madalina Rosu a afirmat ca nu este exclus ca anul acesta de Paste sa se schieze la Sinaia, asa cum s-a intamplat si in alti ani.

Ninsorile din ultimele zile au facut ca stratul de zapada pe aceste partii sa masoare pana la un metru si jumatate.

Si in statiunile Busteni si Azuga se schiaza week-end-ul acesta in conditii foarte bune. In Busteni sunt practicabile partiile Kalinderu 1 si 2, iar in Azuga sunt deschise partiile Sorica si Cazacu, unde stratul de zapada masoara pana la 80 de centimetri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.