Un angajat de la Oltchim a ajuns la spital, joi, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din zona unde protesta, alaturi de ceilalti muncitori ai combinatului, iar soferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, fiind insa prins de salariati.

Angajatii Oltchim, care au blocat, joi la pranz, traficul pe DN 64 Valcea-Dragasani, au deblocat soseaua dupa aproximativ o ora si s-au intors in fata pavilionului administrativ al combinatului, unde incepusera protestul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, in timp ce oamenii paraseau soseaua si se intorceau in fata combinatului, un protestatar a fost lovit de o masina, pe o trecere de pietoni din zona, iar soferul a fugit de la locul faptei, fiind insa prins de salariati. Ranitul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, iar soferul a fost dus la audieri, la sediul Politiei.

In fata combinatului, salariatii au scandat lozinci antiguvernamentale si au prins de un caine comunitar din zona o pancarta pe care scria "Greva foamei". Ulterior, un muncitor a ridicat in brate animalul si a spus ca angajatii Oltchim arata "ca niste caini in greva foamei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.