Sorin Oprescu sustine ca bucurestenii nu ar mai plati incalzire in 2 ani cu manager privat la ELCEN-RADET.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, sustine ca bucurestenii nu vor mai plati pentru incalzirea locuintei daca investitorul care va administra, prin delegare de serviciu, noua structura infiintata prin comasarea RADET si ELCEN va ceda municipalitatii macar 1% din profitul estimat sa fie obtinut, scrie MEDIAFAX.

Guvernul a aprobat, miercuri, prin memorandum, comasarea Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) cu Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), astfel incat activitatile de productie si distribuitie sa fie integrate.

Primarul General a explicat ca procesul de comasare al RADET cu ELCEN va dura 18 luni, potrivit specialistilor, dar ca el promite "in mod solemn" ca aceasta perioada va fi redusa la jumatate, pentru ca efectele benefice prognozate sa fie resimtite din iarna urmatoare.

"Specialistii vorbesc de un an-un an si ceva, vorbesc de 18 luni aproape. Eu promit in mod solemn ca vom injumatati acest termen, pentru ca important este ca efectele sa se vada in iarna care urmeaza", a spus Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.