Social28 Martie 2013

Lectura de un minut

Peste 200 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au blocat, miercuri, Drumul National 64 si cer administratorului judiciar si reprezentantilor Ministerului Economiei sa vina la Valcea pentru a le prezenta planul privind unitatea.

Oamenii au blocat DN 64 la iesirea din Ramnicu Valcea, spunand ca nu vor renunta la protest pana cand administratorul judiciar si reprezentantii Ministerului Economiei nu vor veni la Valcea sa discute cu ei.

Potrivit presedintelui Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, oamenii sunt nemultumiti de rastantele salariale si de faptul ca au fost anuntati ca vor fi disponibilizati inainte ca planul de reorganizare al unitatii sa fie elaborat si aprobat, scrie MEDIAFAX.

"Oamenii au blocat Drumul National 64, la iesirea din orasul Ramnicu Valcea, si nu vor sa mai intre in sectii pana cand administratorii judiciari si reprezentantii Ministerului Economiei nu vin la fata locului. Ei vor explicatii in ceea ce priveste disponibilizarile si nu sunt de acord cu incalcarea legii, deoarece practic se trimite in somaj inainte sa fie elaborat si aprobat planul de reorganizare de catre Adunarea Generala a creditorilor", a declarat seful sindicatului, Mihai Diculoiu.

La ora transmiterii acestei stiri, DN 64 este blocat la iesirea din Ramnicu Valcea spre Dragasani.

Citeste si:
DSVSA: Noi masuri pentru protectia angajatilor din ferme
DSVSA: Noi masuri pentru...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.