Social 27 Martie 2013 12:24
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat ca membrii sai sa primeasca bilete sau invitatii la evenimentele gazduite de Arena Nationala din Capitala, in proiectul pe aceasta tema neprecizandu-se explicit daca accesul lor va fi gratuit sau nu.

Proiectul de hotarare pe aceasta tema stabileste ca, pentru activitatile cultural-educative si cele sportive desfasurate in incinta Arenei Nationale, se vor pune la dispozitia consilierilor generali un numar de 55 de bilete/invitatii la tribuna VIP, precum si tichete de acces, prin grija Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).

Acelasi proiect prevede ca ALPAB sa transmita presedintelui de sedinta al CGMB, la fiecare inceput de luna, programul activitatilor de pe Arena Nationala din urmatoarele patru saptamani, precum si cele 55 de bilete/invitatii.

In proiect nu precizeaza daca biletele le vor fi date gratuit consilierilor sau daca acestia vor plati contravaloarea lor.

Intrebat in legatura cu acest aspect, viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a lasat sa se inteleaga faptul ca biletele si invitatiile vor fi gratuite. "Pentru fiecare eveniment in parte, cel mai probabil, va fi incheiat un protocol prin care fiecare consilier va putea beneficia de un bilet sau de o invitatie. (...) Daca vor sa-si ia mai multe bilete, le vor lua contra cost", a spus Nicolaescu.

Proiectul, introdus pe ordinea de zi chiar in ziua sedintei, a fost aprobat cu votul majoritar al consilierilor din partea USL, din randul carora s-a inregistrat un singur vot impotriva, in timp ce grupul reprezentantilor PDL si PPDD s-a abtinut, scrie MEDIAFAX.

In 31 octombrie 2012, consilierii generali ai Capitalei au respins un proiect de hotarare privind accesul lor gratuit la evenimentele desfasurate pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.