Inspectoratul Scolar a decis suspendarea cursurilor din Bucuresti in toate unitatile de invatamant preuniversitar.

[UPDATE]

Autoritatile din judetele Olt, Arges si Giurgiu au decis ca in ziua de marti, 26 martie, scolile din invatamantul preuniversitar sa ramana inchise, anunt facut dupa ce s-a decis ca aceeasi masura sa fie implementata in Bucuresti, relateaza realitatea.net.



Din cauza vremii nefavorabile, scolile din Bucuresti vor fi inchise marti, 26 martie, informeaza Romania TV. Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor din invatamantul preuniversitar.

Cod portocaliu de ninsoare in Capitala si 9 judete din sudul tarii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut luni tuturor factorilor implicati in programul de deszapezire si combatere a poleiului sa ia toate masurile necesare pentru a fi pregatiti de interventie imediat ce conditiile meteo o vor impune, avand in vedere avertizarile emise de meteorologi.

Potrivit unui comunicat al PMB, operatorii de deszapezire din toate sectoarele vor avea utilajele alimentate cu carburant si materiale antiderapante iar echipele de interventie manuala vor fi pregatite.

Ca urmare a dispozitiilor primarului general, incepand de luni seara, vor fi aplicate tratamente antiderapante pentru a preintampina formarea poleiului iar utilajele de deszapezire vor fi pozitionate atat in intersectii, cat si in punctele fixe din vecinatatea pantelor, rampelor si podurilor, astfel incat sa se poata interveni in cel mai scurt timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.