Vremea intra intr-un proces de racire, in primele doua zile ale saptamanii viitoare, relateaza adevarul.ro.

Luni, vremea se va mentine rece si inchisa si vor cadea precipitatii pe arii extinse. Maximele termice in toata tara se vor situa in jurul valorii de 5 grade, cu exceptia Moldovei unde va fi mai frig. Aici, temperaturile maxime in timpul zilei nu vor depasi un grad, iar cele minime ar putea ajunge si la -4 grade in timpul zilei.

Noaptea, minimele termice ar putea arata chiar -9 grade in Transilvania si -8 in Moldova.

Marti, vremea va fi chiar mai rece decat in prima zi a saptamanii, astfel ca temperaturi maxime de 5 grade Celsius s-ar putea inregistra doar in Dobrogea si Banat. In restul tarii, maximele se vor situa in jurul valorii de 3 grade Celsius. In toata tara vor fi conditii de ploaie si izolat de ninsoare.

Temperaturile minime vor cobori sub -5 grade Celsius, insa cel mai frig va fi in timpul noptii in Transilvania, unde s-ar putea inregistra si -11 grade si in Moldova unde minimele termice vor ajunge la -9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.