Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, considera ca in scandalul alimentelor din Romania "sunt foarte multe ipoteze" care vor iesi la suprafata, printre care si cea avansata de fermieri, legata de interesele economice ale unor multinationale, dar si alta legata de evaziunea fiscala.

Intrebat, sambata, la finalul Conferintei de Alegeri Judetene a PC Cluj, cum comenteaza afirmatiile fermierilor potrivit carora scandalurile legate de alimentele din Romania ar avea drept cauza interesele economice ale unor multinationale, Daniel Constantin a raspuns ca aceasta "este o ipoteza", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dupa ce toate lucrurile vor fi asezate si linistite, atunci ne uitam care sunt interesele, de unde vin acestea. Sunt foarte multe ipoteze si cred ca foarte repede vor iesi la suprafata. Este una dintre ipoteze ceea ce au spus fermierii, alta este legata si de ceea ce se intampla, pana la urma, in zona de evaziune fiscala, nu numai pe legume-fructe, pe carne, pe foarte multe zone pe care probabil ca anumite interese au fost deranjate in aceasta perioada de cei din ANSVSA, de Ministerul Agriculturii si probabil de aici au iesit toate aceste lucruri. Pana nu avem probe, eu nu vreau sa arunc niciun fel de ipoteza, vreau sa asteptam putin ca lucrurile sa se linisteasca dupa care vom face toate precizarile, cu probe", a spus ministrul Agriculturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.