Social 24 Martie 2013 12:40
 Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, sunt inchise mai multe drumuri nationale, in judetele Botosani, Iasi, Suceava.

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informa la ora 11.00 ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, sunt inchise urmatoarele drumuri nationale:

- in judetul Botosani, DN29A Dorohoi - Radauti-Prut, DN29C Cucorani - Bucecea, DN29D Botosani - Trusesti - Stefanesti si DN29 pe tronsoanele Botosani – Saveni - Manoleasa si Botosani - Hutani - limita cu judetul Suceava;

- in judetul Suceava, DN17 Suceava – Paltinoasa, DN2 pe tronsoanele Falticeni – Suceava si Siret - Granicesti, DN2K Milisauti - Arbore - Solca, DN17A Radauti - Dornesti - Ratos si DN2H Radauti - Putna;

Avand in vedere avertizarea cu cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, politia le recomanda conducatorilor auto sa nu porneasca la drum daca nu este absolut necesar si daca nu au autovehiculele echipate pentru circulatia in conditii de iarna.

O alta problema o reprezinta caderile de curent. Potrivit Comandamentului Operational Judetean Vaslui constituit ca urmare a codului portocaliu instituit in judet, zece comune vasluiene sunt afectate, sambata, mii de locuinte ramanand fara energie electrica din cauza vantului puternic. In total, 60 de localitati sunt nealimentate partial sau in totalitate cu energie electrica, echipele E.ON Moldova intervenind in teren pentru remedierea defectiunilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.