Social 24 Martie 2013 11:23
Avocatul Alexandru Avramescu a declarat ca la sediul societatii Erbasu SA se fac perchezitii, fiind cautate acte privind colaborarea firmei cu RADET, in special cea din ultimii ani, pentru lucrari de reabilitare a retelelor de incalzire, precizand ca in sediul societatii este Cristian Erbasu.

Avocatul a spus ca la sediul principal al societatii de constructii Erbasu SA este in derulare o procedura de perchezitie, in prezenta directorului firmei, Cristian Erbasu, transmite MEDIAFAX.

"Exista o autorizatie de perchezitie pentru spatiile pe care le administreaza firma, sunt verificate si cautate acte privind colaborarea firmei cu RADET", a declarat vineri avocatul Alexandru Avramescu, in fata sediului societatii Erbasu SA.

El a precizat ca societatea Erbasu are o colaborare cu RADET de 20 de ani, verificarile facute de anchetatori vizand cu precadere colaborarea din ultimii ani cu regia de distributie a energiei termice.

Avocatul a spus ca in sediul firmei este directorul Cristian Erbasu, acesta acordand sprijin in procedura de perchezitie. El a precizat ca la perchezitii nu este prezent si fratele acestuia, Alexandru Erbasu.

Avocatul a mai spus ca nici Cristian si nici Alexandru Erbasu nu au fost chemati pentru a fi audiati in acest dosar.

"Societatea trece printr-o expunere mediatica pe care nu ne-o dorim. Facem apel la anchetatori sa isi faca treaba, dar sa protejeze imaginea unei firme care nu are probleme fiscale si functioneaza legal", a spus avocatul.

Citeste si: Perchezitii in Bucuresti si 2 judete. Sunt vizate persoane care ar fi prejudiciat RADET


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.