Social 19 Martie 2013 14:45
Horia Georgescu, presedintele ANI, a declarat ca un studiu intern efectuat de institutia sa la nivelul consiliilor locale, municipiilor resedinte de judet si consiliilor judetene indica faptul ca fraudarea banilor publici este un "fenomen de masa".
"ANI a facut un studiu intern in care a analizat consilii locale in municipii resedinta de judet si in consilii judetene, iar rezultatele sunt de-a dreptul ingrijoratoare (...) Fraudarea si directionarea banilor publici in buzunarele alesilor locali este un fenomen de masa", a afirmat Georgescu, marti, la conferinta "Conflicte de interese si incompatibilitati in Europa de Sud-Est. Cazul romanesc".

Seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI) a aratat ca este nevoie de imbunatatirea cadrului legislativ "care si-a atins limitele" pentru a putea stopa acest fenomen, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.