Instanta a reluat discutiile in dosarul in care Adrian Nastase cere eliberarea conditionata, procurorul DNA sustinand ca a gasit documente depuse de avocatii lui Nastase care nu poarta stampila "conform cu originalul" si alte inscrisuri care au aceasta stampila, dar este pusa in conditii suspecte.

Completul de la Tribunalul Bucuresti a reluat luni, in jurul orei 12.00, judecarea recursului facut de Directia Nationala Anticoruptie in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce sedinta a fost suspendata mai bine de doua ore, la cererea procurorului DNA, care a spus ca nu a gasit la dosar documentele care detaliaza activitatile pentru care Nastase a fost recompensat in penitenciar.

Potrivit MEDIAFAX, la reluarea discutiilor din acest dosar, procurorul DNA prezent la sedinta de judecata a aratat in fata instantei ca, dupa ce a studiat documentele depuse la dosar, a gasit numeroase acte depuse de avocatii lui Nastase care nu poarta stampila "conform cu originalul" si alte inscrisuri care au aceasta stampila, dar este pusa in conditii suspecte.

Procurorul a sustinut ca nu intelege cum de a depus apararea lui Nastase dosarul de penitenciar al acestuia, in conditiile in care doar unitatea de detentie detine acest dosar.

Apararea lui Adrian Nastase a acuzat DNA de tergiversarea judecarii cauzei, precum si de o competitivitate neloiala, aratand ca fostul premier a fost recompensat inclusiv dupa ce i s-a admis la Judecatorie cererea de eliberare conditionata. Avocatul a precizat ca recompensa a constat in suplimentarea dreptului la vizita.

Citeste si: Adrian Nastase, adus la Tribunalul Bucuresti, care va decide definitiv daca va fi eliberat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.