Social 18 Martie 2013 13:09
Aproximativ 600 de persoane, membri ai unei organizatii de revolutionari, protesteaza luni la sediul Guvernului, in dreptul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, circulatia fiind oprita pe o banda.

Potrivit MEDIAFAX, protestul este organizat de Sindicatul Revolutionarilor din Decembrie 1989, fiind autorizat sa se desfasoare intre orele 10.00 si 16.00.

Desi organizatorii au cerut autorizatie de protest pentru 150 de persoane, la Guvern, pe trotuarul din fata sediului Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, la actiune au venit aproximativ 600 de persoane. Astfel, protestatarii nu au mai avut loc pe trotuar si au ajuns pe carosabil, ocupand prima banda de circulatie de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au deviat traficul de pe banda de langa Guvern prin Pasajul Victoria.

Protestatarii sustin ca sunt nemultumiti ca le-a fost sistata plata indemnizatiilor pentru revolutionari. Ei spun ca in urma acestei masuri, multi dintre revolutionari au ramas fara vreun mijloc de trai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.