Social 17 Martie 2013 17:36
Afla cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in nord si nord-vest si 6...7 grade in sud si sud-est, iar cele minime vor fi de la -16 grade in estul Transilvaniei pana la -2...-1 grad in sudul litoralului.

Mai ales ziua, vor fi innorari temporare in majoritatea regiunilor, dar numai izolat in regiunile sudice vor cadea precipitatii mixte, neinsemnate cantitativ, iar in zona montana fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, centru si in extremitatea de sud-vest a tarii si la munte. In zonele joase izolat va fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.


Duminica

Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat noaptea in regiunile vestice. In primele ore ale zilei vor fi posibile fulguieli trecatoare la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in Moldova si Dobrogea, iar noaptea in Banat si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime de la -16 grade in depresiuni pana la 0 grade in sudul Banatului. In zonele joase izolat va fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.