Peste 100 de universitati internationale din Europa si SUA ii asteapta pe elevii si studentii romani pe 16-17 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Pe parcursul celor 2 zile, cei 6.000 de vizitatori asteptati vor primi informatii despre taxele de scolarizare, posibilitati de finantare, ce programe sunt disponibile in domeniile de interes pentru ei si care este procesul de aplicare.

Nu in ultimul rand, la RIUF vizitatorii vor avea acces la consiliere gratuita pentru a aplica la studii in strainatate din partea consultantilor EDMUNDO, pe care ii pot intalni la eveniment.

Astfel, pe parcursul celor 2 zile, reprezentanti de la MIT (universitate plasata pe locul 1 in topul mondial QS), Harvard (care vor sustine o prezentare), Princeton, Universitatea Paris-Sorbonne, London School of Economics si University College London vor povesti vizitatorilor RIUF ce inseamna sa fii student la o universitate de top din lume.

In plus, participantii la targ vor avea acces la zeci de standuri ale universitatilor din Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Suedia, Belgia si alte 15 tari, ale organizatiilor care desfasoara programe de dezvoltare personala si profesionala, cursuri de limba, carti si multe altele. Lista completa a expozantilor poate fi vazuta aici.

Pentru a participa la prezentari, este necesara inscrierea pe site-ul RIUF. Tombola cu premii Vizitatorii au si ocazia de a castiga o serie de premii, eligibili fiind cei care completeaza chestionarul disponibil la standul de tombola. Astfel, au ocazia de a intra in posesia unor carduri cadou pentru a cumpara carti de la Okian, cursuri de limba engleza si germana, pachete de cosmetic Unilever sau reduceri pentru sustinerea testelor IELTS si TEOFL.

Pentru a participa la targ este necesara inscrierea pe site. Detalii pe www.riuf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.