Social 12 Martie 2013 10:58
Fostul director al Spitalului Obregia din Capitala, George Marcu, in prezent sef al Agentiei Nationale pentru Locuinte, si alte trei persoane a fost retinuti pentru 24 de ore, luni seara, in dosarul prejudiciului creat unitatii sanitare, au declarat oficiali ai Politiei Romane.

Cei patru, printre care si Mugurel Ifrim, au fost retinuti in urma audierilor efectuate timp de mai multe ore la sediul Politiei Romane.

Politistii au facut, luni, sapte perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un caz privind achizitii publice pentru reparatii si constructii la Spitalul Obregia, prin care a fost produs un prejudiciu de 5,2 milioane de lei, printre persoanele vizate fiind si fostul director al unitatii George Marcu, seful ANL.

"Membrii gruparii sunt suspectati ca au realizat beneficii financiare din obtinerea unor contracte de achizitie publica de la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, pentru executarea unor lucrari de reparatii si constructii", s-a aratat intr-un comunicat al Politiei Romane, surse din Politie precizand, pentru MEDIAFAX, ca este vorba despre Spitalul Obregia din Capitala.

Membrii gruparii ar fi produs Spitalului Obregia un prejudiciu estimat la 3.800.000 de lei si bugetului de stat de 1.400.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.