Meteorologii anunta temperaturi mai mari decat in mod obisnuit in aproape toata tara. Desi primavara si-a intrat in drepturi, vom avea parte de o vreme capricioasa in primele doua zile ale saptamanii.

Luni, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aproape toata tara. Cerul va avea innorari temporare si va ploua in majoritatea regiunilor.

Vantul va sufla slab si moderat, iar in est si sud-est izolat va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4-5 grade, in nordul extrem al Moldovei, si 18 grade in sudul Munteniei si al Dobrogei, in timp ce minimele se vor situa intre -1 si 8 grade, scrie mediafax.ro.

Marti, vom avea parte de o vreme mai calda decat in mod normal in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari temporare si local va ploua in majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 3-4 grade, in nordul extrem al Moldovei, si 16-17 grade in sudul Munteniei si Olteniei, in timp ce minimele se vor situa intre -1 si 7 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.