Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a respins, vineri, recursul facut de avocata acestuia la decizia de mentinere a arestarii preventive, el spunandu-le magistratilor: "Dumneavoastra sunteti ca si dumnezeii mei"

Potrivit MEDIAFAX, politistul Cristian Cioaca a fost adus incatusat, vineri dimineata, la Curtea de Apel Pitesti de la Penitenciarul Colibasi.

In sala de judecata, politistul a cerut magistratilor sa fie judecat in libertate, intrucat, pana in momentul in care a fost arestat preventiv, s-a prezentat la toate termenele in instanta, dar si la Politie si in fata procurorilor pentru ancheta, iar profesional a avut o caiera fara reprosuri.

El a sustinut, de asemenea, ca fiul sau are nevoie de ingrijire.

"Dumneavoastra sunteti ca si dumnezeii mei", a incheiat Cristian Cioaca pledoaria in fata celor trei judecatori.

Luni, magistratii Tribunalului Arges au respins cererea de judecare in libertate depusa de Cioaca, iar ulterior avocata acestuia a facut recurs la aceasta decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.