Social 10 Martie 2013 11:55
Afla cum va fi starea vremii in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

Vremea se va mentine deosebit de calda pentru prima decada a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii, unde va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe spatii restranse. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi de la 6...7 grade in nordul Moldovei pana la 19 ... 20 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 10 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Duminica

Vremea va fi in continuare deosebit de calda, exceptand regiunile nordice unde valorile termice vor fi in scadere usoara. In vest, nord si centru innorarile vor fi persistente si va ploua pe arii extinse. Trecator la munte, dar noaptea si in nordul Moldovei precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. In restul tarii cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime vor fi de la 4...5 grade in nordul Moldovei pana in jur de 20 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 0 si 10 grade, mai coborate in nord-est pana la -3 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.