Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat ca nu va discuta cu protestatarii de la Metrorex cat timp sunt in strada.

Fenechiu a aratat ca nu a luat decizia de a trece Metrorex in subordinea Primariei Capitalei, ci doar sunt discutii si ca nu a pus nicio clipa problema diminuarii salariilor acestora, relateaza MEDIAFAX.

Sindicalistii de la metrou vor protesta miercuri la MT si in Piata Victoriei

"Nu voi negocia niciodata atat timp cat sunt oameni in strada. M-am intalnit si ieri cu conducerea sindicatelor de la Metrorex, ma voi intalni si maine, dar nu astazi, pentru ca eu consider ca lucrurile nu trebuie discutate sub presiune", a precizat, miercuri, Relu Fenechiu, intrebat in legatura cu protestele sindicalistilor de la metrou.

El a aratat ca, daca va lua decizia ca Metrorex sa treaca in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti, aceasta hotarare va fi numai dupa ce vor fi discutii si negocieri cu partenerii sociali.

"Deocamdata pe mine ma intereseaza, ca ministru, in primul rand sa gasesc solutii pentru continuarea lucrarilor la Magistrala 5 si nu am pus nicio clipa problema diminuarii salariilor muncitorilor de la Metrorex si atat timp cat o sa fiu acolo si o sa pot, nici nu o sa o pun vreodata", a adaugat Fenechiu.

Relu Fenechiu a facut aceste declaratii dupa audierea sa in comisia de industrii a Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.