Terasele din Centrul Istoric vor putea functiona, din 15 martie, cu respectarea mai multor regului, stabilite printr-o dispozitie emisa luni de primarul Sorin Oprescu.

Documentul prevede interzicerea organizarii de nunti si botezuri si incheierea programului de muzica si spectacole live pana la 22.00, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, potrivit Dispozitiei nr. 194 privind stabilirea normelor de organizare si functionare a teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric Bucuresti, emisa luni de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, terasele dintr-un anumit perimetru al Centrului Istoric, cuprins intre Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul I. C. Bratianu, Splaiul Independentei si Calea Victoriei, trebuie sa fie strans pana la ora 4.00, pentru a permite salubrizarea.

Muzica si spectacolele live organizate pe terase se vor termina la ora 22.00, potrivit unei alte prevederi din dispozitie. Organizarea de evenimente festive private, precum nunti si botezuri, pe terasele din Centrul Istoric este interzisa.

Retail jobs

Aceeasi dispozitie prevede ca terasele sezoniere din Centrul Istoric pot functiona pe domeniul public sau privat al municipiului si pe terenuri proprietate privata a persoanelor fizice sau juridice pe o perioada de timp determinata, cuprinsa in intervalul 15 martie - 15 noiembrie al fiecarui an.

Potrivit dispozitiei, terasele sezoniere pot fi amplasate numai in locurile pentru care se obtine aviz de la Directia Generala Dezvoltare Urbana din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti (PMB). Amplasamantele vor fi aprobate in ordinea primirii solicitarilor, spatiul alocat terasei neputand depasi lungimea fatadei localului. La avizare, trebuie sa se urmareasca, pe cat posibil, ca terasele invecinate sa aiba latimi egale.

Textul integral al Dispozitiei nr. 194/04.03.2013 se afla pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea acte normative.

Citeste si:
Băsescu, implicat într-un accident rutier în Capitală
Traian Băsescu a provocat un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.