Social 5 Martie 2013 09:42
Un grup infractional organizat care falsifica bancnote a fost destructurat de catre procurorii DIICOT Craiova, care au facut, marti dimineata, noua perchezitii domiciliare in judetul Dolj.

Potrivit procurorilor DIICOT, marti dimineata, au fost facute noua perchezitii domiciliare in judetul Dolj, trei persoane care faceau parte din grupare fiind ridicate de catre politisti si fiind duse la audieri la sediul DIICOT Craiova, alte doua persoane fiind retinute inca din cursul serii de luni.

Acestea din urma au fost prinse in flagrant in timp ce plasau bancnote false intr-un hypermarket, transmite MEDIAFAX.

Potrivit pocurorilor, gruparea era in vizorul lor de peste jumatate de an si au facut aproximativ 30 de plasari de bancnote in hypermarket-uri.

Membrii gruparii falsificau in special bancnote mici de 50 de lei pentru ca erau date rest mai usor la magazine, cateva dintre bancnote ajungand la banci, unde lucratorii au sesizat ca erau false si anuntandu-i pe anchetatori.

In urma perchezitiilor de marti dimineata, au fost ridicate calculatoare, matrite si imprimante cu ajutorul carora erau falsificati banii.

Suspectii sunt cercetati pentru fals de moneda, inselaciune si constituirea unui grup infractional organizat, pana in prezent nefiind cunoscuta cu exactitate valoarea prejudiciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.