Mai multi caini impuscati au fost gasiti in zona dintre localitatea Luica si padurea Ciornuleasa din judetul Calarasi.

Potrivit Realitatea TV, pe marginea drumului judetean Lucia-Manastirea, mai multe persoane au observat cadavrele cainilor pline de sange, avand pe ei semne lasate de la alicele armelor, scrie adevarul.ro.

Politistii calaraseni au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce conditii au murit patrupedele, dupa ce vineri dupa-amiaza o persoana a alertat autoritatile prin 112 despre descoperirea macabra.

"Politistii deplasati la fata locului au gasit, intr-adevar, in afara localitatii Luica, 20 de cadavre de caini, dintre care 9 erau crotaliati. La prima vedere nu erau vizibile urme de violenta, insa doar specialistii pot stabili in ce conditii au murit. Dupa efecturarea necropsiei, medicii veterinari vor stabili cu exactitate ce a produs decesul", a declarat inspector de politie Ramona Tudor, purtator de cuvant al IPJ Calarasi.

Cadavrele au fost descoperite la aproximativ 2 kilometri de localitatea Luica, fiind imprastiate pe o raza de 3 kilometri.

"Informatia este foarte adevarata. In jur de o suta de caini au fost eliberati din adapostul din Oltenita si se pare dusi intentionat la o distanta mai mare si impuscati, executati, condamnati la moarte de catre niste vanatori iresponsabili", a declarat Marius Marinescu, presedinte FPAM pentru RomaniaTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.