Nicolae Vlad, barbatul acuzat ca a violat si ucis o turista japoneza, ar putea sa-si petreaca restul zilelor in spatele gratiilor, dupa ce procurorii au cerut pentru el pedeapsa maxima, relateaza stirileprotv.ro.

Procurorii au cerut vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, inchisoare pe viata pentru Nicolae Vlad, acuzat ca a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno si alte doua femei, precum si ca a violat alte sapte persoane, iar pentru politistul Gica Stefanache a solicitat condamnarea la inchisoare cu executare.

Acuzarea si apararea sustin vineri, in fata instantei Curtii de Apel Bucutesti, pledoariile finale in dosarul in care Nicolae Vlad este acuzat de uciderea japonezei Yurika Masuno si a altor doua femei, precum si pentru mai multe talharii si violuri, iar politistul Gica Stefanache este judecat pentru favorizarea acestuia.

Procurorul prezent la sedinta de judecata a reiterat toate acuzatiile aduse lui Nicolae Vlad si complicelui acestuia.

Vlad Nicolae este acuzat trei fapte de omor calificat si deosebit de grav, cinci fapte de talharie, sapte fapte de viol si violare de domiciliu, doua fapte de lipsire de libertate in mod ilegal, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si alte violente, precum si de distrugere. Acesta a fost arestat preventiv pe 19 august 2012, dupa ce pe 17 august 2012 a fost gasit cadavrul celei mai recente victime, Yurika Masuno.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.