Pichetul organizat de Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) la sediul Companiei Nationale Posta Romana s-a incheiat fara incidente, comitetul executiv al organizatiei sindicale urmand sa decida daca actiunile de protest vor continua.

Reprezentantul sindicalistilor, Cristi Iancu, a declarat, la finalul pichetului din Capitala, ca o decizie privind noi proteste urmeaza sa fie luata de comitetul executiv, insa pana atunci, in plan local, liderii sindicali vor transmite revendicarile prefectilor, presedintilor de consilii judetene si parlamentarilor, scrie MEDIAFAX.

Aproximativ 50 de sindicalisti din Posta Romana, purtand cagule si masti pe fete, au protestat la sediul companiei, cerand plata drepturilor salariale asa cum au fost negociate, acordarea zilelor libere cuvenite si demiterea conducerii daca nu creste veniturile CNPR cu 8-10 la suta in 2013.

Cei aproximativ 50 de protestatari care s-au adunat in fata sediului Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) au strigat "Demisia" si au purtat pe fete cagule si masti craniu.

Sindicalistii din Posta Romana au sustinut ca pichetul organizat joi a fost o continuare a actiunilor de protest incepute in 7 februarie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.