Barbatul care si-a impuscat mortal fosta sotie, apoi s-a sinucis a lasat un bilet de adio, acesta fiind gasit in masina in care era cadavrul acestuia, langa arma de vanatoare cu care ar fi impuscat-o pe femeie si pe care o detinea legal.

Procurorul criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, a declarat ca au fost doua apeluri la 112, duminica dimineata, iar prin primul s-a sesizat ca intr-o masina se afla o femeie impuscata, iar prin al doilea ca intr-o alta masina se afla un barbat impuscat.

"Exista o legatura intre cele doua persoane. Barbatul este fostul sot al femeii si, cel mai probabil, a impuscat-o cu o arma de vanatoare cu alice si apoi s-a sinucis. In autoturismul in care era barbatul s-a gasit un bilet, nu va pot da amanunte. Acesta a fost ridicat pentru ca este proba la dosar. Femeia a fost impuscata o data sau de mai multe ori, iar barbatul s-a impuscat in piept", a spus Velescu, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca in autoturismul in care se afla cadavrul barbatului a fost descoperita, langa bilet, si arma de vanatoare, care era detinuta legal.

Potrivit unor surse judiciare, in biletul de adio barbatul a explicat ca a recurs la acest gest disperat deoarece in urma divortului femeia urma sa primeasca intreaga avere a familiei, constand intr-o clinica privata. Din bilet reiesea ca barbatul ar fi ucis-o pe femeie pentru ca toti copiii sai proveniti din relatii anterioare sa mosteneasca averea tatalui lor, in conditiile in care cei doi soti nu aveau copii impreuna.

Potrivit surselor citate, femeia, Ligia Mara, era un cunoscut medic urolog, iar barbatul se numea Tibi Stan.

Citeste si: Tragedie in Hunedoara: O femeie, impuscata de sotul ei. Acesta s-a sinucis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.