Liderii gruparilor "Camatarilor" si "Sportivilor" si locotenenti ai acestora au fost retinuti de procurorii DIICOT, care au emis in total 29 de ordonante de retinere in urma audierilor incepute vineri.

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si Ion Balint, zis Nutu Camataru, au fost retinuti de procurorii DIICOT.

Potrivit MEDIAFAX, cei 29 de retinuti au fost dusi la Tribunalul Bucuresti, unde DIICOT a propus arestarea preventiva a lor.

Anchetatorii au facut 115 perchezitii vineri, in urma carora mai multe persoane au fost ridicate si aduse la audieri.

Surse judiciare spun ca printre persoanele ridicate se afla si un consilier al sectorului 4 Bucuresti, Florin Puiu, nume ce a fost vehiculat in ancheta referitoare la primarii din Ilfov si Jilava, arestati mai multe luni pentru fapte de coruptie.

In cazul pentru care vineri, 22 februarie 2013, anchetatorii au descins in 115 locatii, sunt cercetate 67 de persoane, acuzate de constituire a unui grup infractional organizat, tentativa de omor calificat si deosebit de grav, lipsire de libertate, santaj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.