”Ii iubim pe studentii nostri din Romania”, este mesajul transmis de reprezentantii Universitatii britanice Westminster, relateaza adevarul.ro.

Mesajele culese pana acum de Grupul Educativa in cadrul campaniei prin care vor sa arate cum sunt priviti studentii romani in universitatile din Marea Britanie, de la cinci astfel de institutii, creioneaza o imagine pozitiva a tinerilor romani in Regatul Unit, in conditiile in care in ultima vreme au fost lansate in mass media britanice si romanesti campanii pro si contra imigrantilor romani si bulgari, vizavi de eliminarea totala a restrictiilor din 2014.

”Ii iubim pe studentii nostri din Romania”, ”sunt studenti de succes, motivati”, ”muncitori si prietenosi” si ”obtin note excelente”, acestea sunt parerile transmise de cele cinci universitati britanice care au raspuns pana acum apelului asociatiei: Coventry, Westminster, Hull, Campus Suffolk si Worcester.

„A fost o initiativa de a contrabalansa ceea ce se discuta in presa legat de relatia dintre Romania si Marea Britanie prin niste mesaje mai constructive”, a explicat Sergiu Scripca, PR si Marketing Manager EDMUNDO, unul dintre programele Grupului Educativa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.