Cuplurile din Romania si din alte tari din Europa Centrala si de Est sunt foarte atente la detalii atunci cand fac pregatirile pentru nunta, folosind accesorii care provin din China mai ales pentru obiectele oferite in dar invitatilor.

Atunci cand isi planifica in detaliu casatoria, cuplurile cheltuie sume importante pentru ca totul sa fie perfect si cumpara cele mai spectaculoase accesorii, preferatele viitoriilor "insuratei" din Europa Centrala si de Est (CEE) fiind cele care provin din China, mai ales cand vine vorba despre marturii - obiectele menite sa le aminteasca oaspetilor de fericitul eveniment, conform unui studiu realizat de PayPal si Lightinthebox.com.

Marturiile si alte accesorii care contribuie la farmecul evenimentului, cum ar fi ornamentele pentru scaune, se achizitioneaza cel mai frecvent online, platile fiind efectuate prin PayPal.

Potrivit aceluiasi studiu, femeilor le place sa-si planifice ziua casatoriei in cele mai mici detalii. Astfel, miresele vor rochie, voal si pantofi perfecti, dar si tinute potrivite pentru domnisoarele de onoare. Pasionate de moda, ele stiu ca pot straluci in ziua nuntii si cu ajutorul unei rochii de mireasa create de un designer faimos, dar si intr-una mai putin costisitoare, dar accesorizata corespunzator.

Studiul a indicat ca femeile din Cehia si Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania sunt organizatoare inspirate, preferand rochiile, pantofii si accesoriile de efect in locul celor scumpe.

De asemenea, femeile stiu ca tocurile si modul in care arata pantofii de ocazie conteaza mai ales in functie de cat de mult rezisti cu ei in picioare. De aceea, femeile din Europa Centrala si de Est prefera o pereche de pantofi simpla si eleganta, care poate fi purtata si la nunti, dar si la intalniri de afaceri. Viitoarele mirese cauta sa cumpere nu numai pantofii, ci si tinuta de nunta perfecta (voalul clasic si rochia stil Audrey Hepburn fiind preferate de femeile din CEE), precum si rochii in care domnisoarele de onoare sa arate bine, fara a distrage insa atentia de la mireasa, scrie MEDIAFAX.

In ceea ce-i priveste pe miri, lista lor pentru nunta include o plosca de buzunar care sa-i ajute sa prinda curaj sa treaca cu bine de ziua nuntii si un ceas clips pentru bani, util pentru pus la un loc banii pe care trebuie sa-i dea pe tot parcursul zilei.

Citeste si:
Studiu Infografic: Profilul clienților sistemelor fotovoltaice în...
Studiu Infografic: Profilul...

De pe lista de cumparaturi pentru nunta nu lipseste insa o camera de supraveghere, cuplurile dorind sa elimine orice temeri fata de cum vor fi aranjate florile, mesele, ornamentele pentru scaune sau cartonasele cu nume.

Potrivit studiului, nuntile perfecte sunt considerate a fi acelea pe care oaspetii si le aduc aminte peste ani, fie din fotografii sau povesti, fie prin intermediul marturiilor pe care le-au primit atunci. Marturiile s-au diversificat in ultimii ani si, in prezent, merg de la clasicele pungute de organza continand bomboane, la seturi de lingurite argintate, galetuse de metal in miniatura sau solnite de sare si piper de diverse forme si marimi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.