Trei persoane au fost prinse si retinute, vineri, de politistii bucuresteni, dupa ce ar fi talharit un cetatean francez si ar fi lipsit de libertate o femeie suspectata de prostitutie, care se afla impreuna cu acesta.

Francezul a reclamat marti la Politie ca doi barbati l-ar fi agresat in timp ce se afla in fata unui bloc din sectorul 6 si ar fi fortat-o pe femeia impreuna cu care era sa se urce intr-o masina si sa plece cu ei, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX, sambata, de Politia Capitalei. Cetateanul strain a constatat ca ii lipsesc o agenda in care avea 600 de euro, pasaportul si alte documente.

In urma investigatiilor, doi barbati, suspectati ca l-au talharit pe francez, si o femeie care i-ar fi indemnat sa comita faptele au fost prinsi de politistii bucuresteni, coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

Din cercetarile efectuate de judiciaristii Capitalei a rezultat ca marti, 5 februarie, in jurul orei 12.00, la indemnul femeii, cei doi suspecti s-au deplasat cu un autoturism in sectorul 6. Ajunsi la fata locului, barbatii au imobilizat-o pe femeia care se afla cu cetateanul strain si, impotriva vointei acesteia, au urcat-o in masina si au dus-o intr-un imobil din judetul Ilfov, unde au lipsit-o de libertate pana joi, 7 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.