Un copil spune ca a fost violat in toaleta scolii, politia si medicii nu au gasit niciun indiciu in acest sens.

Parintii unui copil de 7 ani au reclamat la politie ca fiul lor a fost violat in toaleta internatului Scolii Generale ”Stefan cel Mare” din Alexandria, scrie adevarul.ro.

Autoritatile si reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au demarat o ancheta in acest caz. Bunica baiatului a fost cea care a sesizat ca nepotul sau are probleme dupa ce acesta a revenit acasa de la scoala. Copilul i-a spus ca a fost violat in toaleta internatului scolii.

Din primele verificari se pare ca informatia nu se confirma si asta pentru ca in urma examinarii medicului legist, copilul nu prezinta leziuni specifice unei agresiuni sexuale. Mai mult decat atat, nici pe camere de supraveghere ale institutiei de invatamant nu apare nimic suspect.

In cauza se continua cercetarile pentru elucidarea tuturor aspectelor urmand ca minorul sa fie supus si unei expertize psihiatrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.