Ioan Sabau, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului si fost secretar executiv in Organizatia Municipala a PDL Satu Mare, s-a filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu o femeie.

Sabau s-a intalnit cu amanta sa in sala de sport, pentru a intretine raporturi sexuale.

Filmuletele si fotografiile il arata pe Ioan Sabau, fost lider al PDL, si pe amanta sa. Profesorul este casatorit si are o fata, iar sotia sa este plecata in Italia.

Filmarile sunt realizate chiar de fostul lider al PDL Satu Mare, iar scenele demne de filmele XXX s-au petrecut chiar in camera arbitrilor, din cadrul salii de sport a liceului, scrie realitatea.net.

Profesorul, care este si fost director al Colegiului Tehnic "Traian Vuia" si-ar fi amenajat singur camera.

Purtatorul de cuvant al ISJ Satu Mare, Mariana Brumboiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca institutia s-a autosesizat dupa aparitia in presa a unor imagini cu un profesor de sport de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din municipiu, fost director adjunct al unitatii, surprins in timp ce intretinea relatii sexuale cu o femeie in incinta unitatii de invatamant.

"S-a dispus constituirea unei comisii si la nivelul colegiului, care il va audia pe profesorul respectiv, iar in functie de concluziile anchetei se vor lua masuri de sanctionare a acestuia. Concluziile anchetei ar trebui prezentate in cel mai scurt timp", a spus Brumboiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.