Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, au lansat mai multe clipuri video în care demonstrează pas cu pas cum se face un test rapid antigen pe bază de salivă, în școli.

Cîmpeanu și Rafila, instrucțiuni video despre cum se face un test rapid antigen

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a publicat pe pagina sa de Facebook, trei filmulețe video care cuprind un ghid de utilizare a testelor antigen pe baza de salivă, o demonstrație de utilizare a testului antigen pe baza de salivă și o demonstrație de pregătire a testelor antigen pe bază de salivă.

Împreună cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila este protagonistul clipurilor video. Materialele video sunt menite pentru a-i învaţă pe profesori şi părinţi cum să testeze rapid copiii.

Înregistrările au fost distribuite în școli

În cele 3 înregistrări video, Sorin Cîmpeanu şi Alexandru Rafila explică pas cu pas cum trebuie asamblate testele, cum se efectuează corect un test pentru a testa copiii din școli.

Clipurile video au fost distribuite azi pe platformele școlare pentru a lua la cunoștință atât elevii și profesorii, dar și părinții.

Ghid de utilizare a testelor antigen pe bază de salivă

Demonstrație utilizare test antigen pe bază de salivă

Pregătirea testelor antigen pe bază de salivă


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.