O echipă mobilă de vaccinare anti-COVID se va afla joi şi vineri în Insula Mare a Brăilei (IMB) pentru imunizarea locuitorilor din cele două comune aflate aici, dar şi a angajaţilor societăţii care are în concesionare terenul agricol din IMB, potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Brăila.

Echipă mobilă de vaccinare la Brăila în această săptămână

"Astăzi, 18 noiembrie şi mâine, 19 noiembrie, o echipa mobilă de vaccinare se va afla în comuna Gropeni, la ferma Vişani din Insula Mare a Brăilei, pentru desfăşurarea activităţii de imunizare a tuturor persoanelor eligibile, dar şi angajaţilor Agricost SA, pentru efectuarea dozei de rapel anti-Covid. Precizăm că asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Agricost SA, societatea dând asigurări că va facilita astfel accesul la vaccinare pentru toţi cei care doresc să se imunizeze, indiferent dacă sunt sau nu angajaţi ai Agricost", se arată în comunicatul Prefecturii.

Transportul personalului medical va fi asigurat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, echipa fiind însoţită şi de o ambulanţă SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer şi Johnson & Johnson.

142.900 de persoane vaccinate în Brăila

Săptămâna aceasta echipe mobile de vaccinare s-au deplasat în comuna comuna Râmnicelu, unde s-au vaccinat 73 de persoane (58 cu serul de la Pfizer şi 15 cu serul Johnson & Johnson) şi în comuna Roşiori, au fost vaccinate 76 de persoane (61 cu serul de la Pfizer şi 15 cu vaccinul de la Johnson & Johnson).

Potrivit datelor oficiale făcute publice de ISU Brăila, de la începutul pandemiei, în judeţul Brăila s-au vaccinat în total 142.900 de persoane, dintre care 80.908 şi cu doza a doua şi 12.116 şi cu doza a treia (booster), menționează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.