Astăzi în București a fost înregistrată o rata de incidenţa cumulată calculată la 14 zile de 5.78 la mia de locuitori.

Incidența COVID din Capitală continuă să scadă

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile în București este într-o continuă scădere, astăzi ajungând sub 6 la mia de locuitori.

Rata de incidenţa cumulată calculată la 14 zile în Capitală astăzi a ajuns la 5.78 la mia de locuitori.

Cea mai mare rată de infectare din București

Potrivit DSP Bucureşti, ultima oară când incidenţa a înregistrat o valoare de sub 6 la mie a fost pe 28 septembrie, autorităţile raportând o incidenţă de 5,57 la mie.

Cea mai mare rată de infectare cu coronavirus din Capitală a fost înregistrată pe 22 octombrie, 16,54 la mie.

Rata de infectare a început să scadă pe 23 octombrie, de la o incidență de 16,53 la mie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.