Duminică, în București a fost raportată o rată de incidență de sub 11 cazuri la mia de locuitori.

Rata de infectare din Capitală continuă să scadă cu fiecare zi

Duminică, în Bucureşti a fost înregistrată o rată de infectare COVID-19 sub 11 cazuri la mia de locuitori, pentru a doua zi la rând.

DSP a calculat duminică o incidență de 10,13 la mia de locuitori, în comparație cu rata de 10,8 raportată sâmbătă şi cea de vineri - 11,61.

Pe 10 octombrie a fost înregistrată o rată de infectare de 13,6 în București, iar de atunci aceasta a continuat să crească cu fiecare zi. Pe 22 octombrie a fost calculată cea mai mare incidență, o rată de 16,54 la mie. Rata de infectare a început să scadă pe 23 octombrie, de la o incidență de 16,53 la mie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.