Sâmbătă, incidența COVID-19 din Capitală a ajuns sub 11 cazuri la mia de locuitori.

Incidența COVID-19 din București - 6 noiembrie 2021

DSP a anunțat pentru sâmbătă, o incidență de 10,8 la mia de locuitori, în comparație cu rata de infectare de vineri - 11,61 și incidența de joi, 12,44.

Pe 10 octombrie, în Capitală s-a înregistrat o rată de infectare de 13,6, iar de atunci incidența s-a aflat într-o continuă creștere.

Când a început să scadă incidența

Cea mai mare incidență a fost raportată pe 22 octombrie, ajungând până la 16,54 cazuri la mia de locuitori.

Rata de infectare a început să scadă pe 23 octombrie, de la 16,53 la mie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.